čtvrtek 19. července 2012

Nehty - 2. Přirozená manikúra

Druhý článek ze série článků o nehtech a obávám se že i poslední,  bude přirozená manikúra. Jde o to, že zas takové zkušenosti se zdobením nehtů nemám a těžko bych mohla něco kloudného napsat o gelových nehtech apod. Ale nad tím (foto)návodem pořád uvažuju :D

Tento druh manikúry nevyžaduje nic "spešl". Postačí ti k ní jen obyčejný lak vybrané barvy. Rozhodla jsem se zařadit sem i francouzskou manikúru. Je poměrně snadná a při zvolení vhodných barev působí stejně přirozeně jako obyčejně nalakované nehty, a ještě k tomu vypadá mnohem propracovaněji.

Na jakou příležitost?

Do školy, na nákupy, na večerní akce, párty - kamkoliv! Nemusíš se bát protivných učitelek a klíďo s ní vyraz do školy. Když máš na večerní akci hodně výrazné, do očí bijící šaty s výraznými barvami, bude také vhodnější zvolit přirozenou manikúru. 

Však... známe ne? Tohle "pravidlo" už bylo zmíněno mnohokrát a ještě se s ním mnohokrát setkáte. Zmínila jsem ho v mém článku o doplňcích, pokud si dobře vzpomínám (na mojí pamět bych se nespoléhala)  JuliaR použila v jednom ze svých článků větu "v jednoduchosti je síla" a TajciS  též radila, abychom šetřily s tvářenkou :)


Můj názor

Přirozenou manikúru mám stejně tak ráda jako tu kreativní. Na rozdíl od té kreativní je jednodušší, rychlejší a jak už jsem napsala - nemusíš se s ní bát "alergických učitelů" :) A to hlavní + je, že působí naprosto přirozeně.

    
Na tuto manikúru nám postačí laky v přírodních barvách: 

  • Krémová
  • Lososová
  • Světle růžová
  • Perleťová
  • Průhledný lak
  • NUDE barvy - S tímto výrazem už jste se určitě setkaly při výběru kosmetiky- rtěnek. Většinou to bývají odstíny hnědé např. světlá kaštanová, lískový ořech, koňaková
Jako pomůcku k tomuto slovu, používám slovo "nudný".  Nude-nudný-nude-nudný :D Jsou to takové nudné barvy. Nudné, nevýrazné a ne moc oblíbené. Každopádně mohu sama potvrdit, že nejen co se týče laků, začíná být nude oblíbenější a oblíbenější. Pochybuji, že Vám moje pomůcka pomůže, ale můžete to zkusit.


Značka Essence Vám poskytne široký výběr :)  Můžete zkusit laky z kolekce Nude Glam.
Já osobně jeden z této kolekce vlastním :)


Inspirační obrázky


♥ ♥ ♥ | 508 photosTumblr
Dscf2883_largejust a little icing

I am the moonlight, you are the spring ♥ ☁FUCK YEAH CUTE WISHES!

Mädchen sind machtlos, bis der Nagellack trocken ist.


Ale upřímně holky.. ty nejpřirozenější nehty jsou ty bez laku a ozdob :D Takže... můj návrh na nejrychlejší a nejjenodušší vytvoření přirozených nehtů je nechat si ty svoje bez laku. Čistě přírodní!

NiallLy



Žádné komentáře:

Okomentovat

DĚKUJEME ZA TVŮJ KOMENTÁŘ!